Menu

Mijn account

Welke gegevens verzamelen we?

Elke geïnstalleerde applicatie krijgt een willekeurig genenereerd ID toegekend. Aangezien het willekeurig is, laat dit ID ons niet toe je te identificeren. Je kan er echter voor kiezen om dit ID te koppelen aan jouw account. Als je de app opnieuw installeert of je de data van de app verwijdert, zal er een nieuw ID worden gegenereerd.

Conform met onze privacy policy zullen we jouw gegevens nooit doorgeven aan derden, tenzij de wetgever ons hiertoe verplicht of tenzij we hiervoor jouw expliciete toestemming hebben verkregen. Alle gegevens die je uitwisselt met onze websites worden end-to-end versleuteld met behulp van TLS.

Wanneer je de app gebruikt om ons een punt door te geven, sturen we de volgende gegevens door:

App ID
Zoals hierboven beschreven, is dit een willekeurig gegenereerd ID, toegekend aan een instantie van een geïnstalleerde app.
Token
Optioneel. Dit token wordt enkel doorgestuurd wanneer je de app koppelt aan jouw account, en dient om je te authentificeren.
Locatie
Je locatie zoals berekend door de GPS van je apparaat (in GPS coordinaten).
Tijd van update
Het tijdstip waarop het punt (laatst) werd vastgesteld door jouw apparaat.
Type punt
Het type van het punt zoals aangegeven in de app.
Snelheidslimiet
De snelheidslimiet van toepassing ter hoogte van het punt, zoals aangegeven in de app.
Opmerking
Optioneel. De opmerking die je opgeeft in de app.
Nauwkeurigheid
De geschatte nauwkeurigheid van je GPS signaal. Dit laat ons toe de nauwkeurigheid van het doorgegeven punt in te schatten.
Snelheid en richting
Je snelheid en richting van beweging zoals berekend door je GPS. Dit laat ons opnieuw toe om de nauwkeurigheid in te schatten, en of dit punt werd doorgegeven bv. al rijdende.

We willen zo transparant mogelijk zijn over de gegevens die we verzamelen. Heb je hierover nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Ontwerp: WWWeb.be
Twitter Facebook E-mail